Spotpris

Bestill spotpris, vårt billigste strømprodukt over tid for de fleste. Her betaler du det samme som oss + 42 kr/mnd uavhengig av hvor stort forbruk man har. I tillegg kommer et adm gebyr på 5,215 øre/kWh som blant annet inneholder kostnad for lovpålagt elsertifikat.

Over tid er Spotpris den billigste strømavtalen. Velger du spotpris betaler du mindre i perioder der strømprisen er lav og mer i perioden der strømprisen er høyere. Avtalen passer derfor best for deg som tåler at markedsprisen går litt opp og ned. Avtalen har ingen bindingstid og gjelder inntil den sies opp. 

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktiver eFaktura og avtalegiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken
     

Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere.

Les mer om fordelsprogrammet Gir Mer