Spotpris

Også Spotpris vil gi deg den billigst strømprisen over tid. Forskjellen mellom denne og Innkjøpspris er at fastbeløpet per måned varierer i takt med forbruket, i stedet for en fastsatt sum. Du betaler det samme pris som oss + 5,84 øre/kWh. Strømprisen vil for denne avtalen følge strømmarkedet fra måned til måned, det vil si at den passer best om man tåler å se at prisen varierer. 

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktiver eFaktura og avtalegiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura og avtalegiro, det gir deg følgende fordeler: 

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 


Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere. 


Les mer om fordelsprogrammet Gir Mer >>

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler. Les mer