Er du heltids- eller deltidsbonde med mye å tenke på? Da vet vi at brannsikkerhet og driftssikkerhet er viktig for deg!

La oss ta del i ansvaret som du står med. La oss tenke på noen av tingene for deg! Vår Næringsservice sparer deg både tid og bekymringer, og hjelper deg å sikre en trygg og driftssikker gårdsdrift.
Bonde og elektriker i et fjøs hvor elektrikeren utfører en kontroll av en lampe i taket

Kontroll av elanlegg og brannvarslingsanlegg

Ikke vent på uforutsette hendelser, og i verste fall branntilløp eller brann på ditt gårdsbruk. 

I kontrollen(e) sjekker vi tilstanden til anleggene, og om anleggene er trygge i bruk. Forutsetningen er at sikkerhetstiltakene regelverket krever er på plass. Kontrollen gir deg et beslutningsgrunnlag for å vurdere behov for tiltak. Dette gjøres via en rapport som viser hva som må, bør og anbefales av utbedringer. Vi tilbyr en helhetlig opplevelse som gjør det enkelt for deg å ha ting på stell. Ta kontakt i dag og sikre kontinuerlig service og kontroller av din gård!

AvtaleKontrollRapporteringUtbedring
AvtaleKontrollRapporteringUtbedringGjenta regelmessig
Agrol-avtale

Agrol-avtale

Via vår Agrol-avtale har du faste, rabatterte priser på elkontroll med termografering og kontroll av brannvarslingsanlegget. I tillegg har du alltid 20% rabatt på timer og materiell på servicearbeid. NB: denne avtalen gjelder i Trøndelag hvor NTE tilbyr elektrikertjenester.

Les mer om Agrol-avtalen

Se hvor enkelt det er å komme i gang

1. Book en uforpliktende befaringDu sender oss kontaktinformasjon2. Du blir kontaktet3. Vi kommer på befaringVi kommer når det passer deg5. Vi avtaler gjennomføringVi avtaler gjennomføring av kontroll og/eller tilpasninger og forbedringer på bakgrunn av avtale