Driver du innen næringsvirksomhet med ansvaret for ett eller flere bygg? Vi vet at du har et stort ansvar, og at du har mange ting å tenke på.

La oss ta del i ansvaret som du står med. La oss tenke på noen av tingene for deg! Vår Næringsservice sparer deg både tid og bekymringer, og hjelper deg å sikre trygge, driftssikre bygg.
Elektriker ved et panel

Vi bryr oss om ditt bygg og dine interesser

Vi i NTE ønsker å bidra til at bygningene rundt omkring i Trøndelag har trygge, driftssikre elektriske anlegg. Vi forstår at det er viktig for deg at byggene du har ansvaret for, er driftssikre og stabile, og at de har høyest mulig oppetid. Når driften av byggene går på skinner, kan du bruke tiden din på verdiskapende aktiviteter.

Se hva kundene våre sier om å samarbeide med oss:

Referanser

Se hva våre kunder innen Næringsservice sier:

Nidarosdomen

NTE har gjort en helt fantastisk jobb. Det har vært hyggelig og høflige mennekser som har vært dedikert for oppgaven.

- Erik Selmer, lysdesigner

Steinkjerbygg Logo

Vi vet at når vi ringer servicetekniker fra NTE så får vi hjelp raskt. Det er en trygghet for oss at vi har noen å ringe til.

- Heidi Engan, prosjektleder Steinkjerbygg

Portrett av Espen Kjelaas som er vedlikeholdsarbeider i Hoff

Etter at vi begynte med termografering av det elektriske anlegget har oppetiden i produksjonen økt betraktelig. Det vises godt på bunnlinja. NTE har vært en solid partner over tid.

- Espen Kjelaas, vedlikeholdsleder Hoff

Vår ekspertise

NTE er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner du trenger for å overholde lover og regler, og ikke minst for å sikre trygge bygg. Vi tilbyr både faglig bredde og spisskompetanse. Noen av våre kompetanseområder:

Elkontroll

Statuskontroll på ditt elektriske anlegg. Sjekker om installasjonen og utstyret er sikkert å bruke. Vurderer risikoen for brann.

Termografering

Oppdager, lokaliserer og avdekker temperaturforskjeller og varmegang i elektriske anlegg.

Kontroll av brannvarslingsanlegg

Kontrollere at anlegget fungerer som forutsatt.

Nødlys/ledelys

Kontrollere at belysningen alltid er tilstede, selv om normale strømforsyningen svikter.

Se hvor enkelt det er å komme i gang

1. Book en uforpliktende befaringDu sender oss kontaktinformasjon2. Du blir kontaktet3. Vi kommer på befaringVi kommer når det passer deg5. Vi avtaler gjennomføringVi avtaler gjennomføring av kontroll og/eller tilpasninger og forbedringer på bakgrunn av avtale