Hvorfor bli strømkunde hos NTE?

  1. Få en konkurransedyktig strømavtale tilpasset ditt behov.Vi har en rekke strømavtaler til konkurransedyktig pris. De ulike avtalene er tilpasset ulike behov – f.eks. om du er opptatt av lav pris, og tåler at prisen går litt opp og ned, eller om du er mer opptatt av forutsigbarhet. Klikk her for å prøve vår strømkalkulator.
  2. Bruk en lokal leverandør og sørg for at verdiene kommer lokalsamfunnet til gode.
    Siden vi er lokalt eid vil overskuddet vårt komme Trøndelag til gode. Både igjennom utbytte til de trønderske kommunene som eier oss, og via sponsing av kultur, idrett og andre gode formål. Les mer om vårt sponsorarbeid her.
  3. Få tilgang til NTEs kundeapp med full oversikt over strømforbruk og strømprisAlle våre kunder får tilgang til kundeappen vår. Her får du full oversikt over strømforbruket ditt, helt ned på timesnivå. Du får også oversikt over strømprisen time for time, samt mye annet innhold. Dette er gull verdt om du ønsker å få mer kontroll på strømforbruket ditt. Les mer om kundeappen her.
  4. Få tilgang til tilbud og avtaler i fordelsprogrammet Gir MerAlle våre kunder får også tilgang til fordelsprogrammet Gir Mer. Her får du mange gode tilbud og avtaler fra våre gode samarbeidspartnere. Les mer om fordelsprogrammet her.

Hva annet tilbyr NTE?

I tillegg til å produsere og selge ren og fornybar energi, så bygger og drifter vi digital infrastruktur i form av fiberbredbånd i hele Trøndelag. Klikk her for å se om du kan få fiberbredbånd fra NTE.

Vi har også over 250 elektrikere spredt over hele fylket. Klikk her for å bestille elektriker.