Din elektriker i Trøndelag

De nærmere 250 fagfolkene våre har bred kompetanse på alle typer elektrikertjenester. Vi har kontorer og avdelinger over store deler av Trøndelag.

Varmepumpe - Mitsubishi Iguru kreditert

Våre beste varmepumper

Vurderer du å gå til anskaffelse av en varmepumpe, men ikke helt landet hvilken enda? Vi har gjort det enkelt for deg og samlet våre beste varmepumper tilpasset trønderske forhold.

Les mer her
Easee Charge - hjemmelader

Easee Charge - Elbillader

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Easee Charge er en ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade når det passer deg, med stor ladefart i trygge rammer.

Les mer >>
Sikringsskap

Sikringsskap

Sikringsskap med 10 kurser fra en av de ledene leverandører av produkter innen elektrisk kraftdistribusjon. Sikringsskapet er utviklet og tilpasset norske forhold, og er i tråd med det utvidede kravet til jordfeilbeskyttelse og overspenningsbeskyttelse.

Les mer >>
Ajax brannvarsling

Ajax Brannvarslingsanlegg

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt både røyk og høy temperatur, og kan også leveres med CO-sensor (kullos / karbonmonoksid). Forskning har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere. Derfor anbefaler vi varslere med CO-sensor på alle soverom.

Les mer >>
Elektriker fra NTE monter elbillader på en vegg

Finn det du trenger i nettbutikken vår

Vi er opptatt av alt skal være så enkelt som mulig for deg som kunde. Derfor har vi samlet noen av de mest populære produktene og tjenestene i nettbutikken vår, med priser som inkluderer montering.

Sjekk ut nettbutikken vår her >>

Firmaopplysninger: Organisasjonsnummer: 992 090 006 Postadresse: NTE Elektro AS, Postboks 2550, 7736 Steinkjer Besøksadresse: Sjøfartsgata 3, 7736 Steinkjer Telefonnummer: 74 15 02 00