Vi må lytte til de vi skal skape verdier for

Å være ung og vokse opp i Trøndelag i dag, er ikke det samme som for 100 år siden. Hvilke bekymringer har de unge, og hva drømmer de om? Vi bestemte oss for å besøke skoleungdom i hele Trøndelag og finne ut hva de tenker. For det er det vi må gjøre, hvis vi skal få en utvikling med grønn vekst og verdiskaping i de neste 100 årene også.

Alle har drømmer. Her er noen av dem.

Fra månelandinger og superhelter, til et grønnere samfunn.

Portrettbilde av Jenny

Æ vil bli den første dama på månen. 

- Jenny, Ranheim. 


Jeg drømmer om å fly av egen vilje. Litt sånn som Supermann.
 
- Marius, Ranheim


Jeg drømmer om et grønnere samfunn og at vi skal leve mer bærekraftig.
 
- Ylva, Stjørdal. 

Dette tar vi med oss

Det viser seg at det ikke alltid handler om å få mer, men å utnytte potensialet i det vi har. Det krever forandring. Resultatet ble ei tavle full av inspirerende drømmer om en fremtid på trøndersk. Den skal få henge på styrerommet, hvor mange møtes for å ta små og store avgjørelser. 

Fremtiden blir best når vi skaper den sammen

For å få det til, må vi ha flere tanker i hodet samtidig. Vi må drømme stort og vi må lytte til de vi skal skape verdier for. 

Vil du bli kunde hos oss?

Den beste måten å forutse fremtiden på er å skape den

Det er sant at det ikke går an å spå om fremtiden, men vi kan i stor grad påvirke hvordan den blir. Når vi gjør fellesskap og nyskaping til en prioritet, vil alle i Trøndelag nyte godt av det.

Vi må gi fra oss et Trøndelag det er godt å bo i

Hvordan vil du at det skal være å vokse opp i Trøndelag i fremtiden? I NTE går vi på jobb hver dag for å gi de som kommer etter oss et godt utgangspunkt.