5 gode grunner til å velge fiberbredbånd

Det er lite som er mer irriterende enn en treg og hakkete internettforbindelse. Derfor anbefaler vi alle som har mulighet til å velge fiberbredbånd!
Far og datter sitter sammen og ser på en iPhone

Internetthverdagen har forandret seg enormt i løpet av få år. Vi bruker internett til helt nye tjenester enn vi gjorde før - for eksempel til å streame filmer og serier, delta i online-møter, handle, online gaming eller holde oss oppdatert på sosiale medier. Veldig ofte er flere enheter i huset koblet på nettet samtidig. Dette krever internettlinjer med både kapasitet og stabilitet - det gir fiberbredbånd deg.   Fem gode grunner til å velge fiberbredbånd

  1. Hos oss får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen. 
  2. Fibersignalene sendes med lysets hastighet, og derfor er det nærmest ubegrensede muligheter både når det gjelder kapasitet og stabilitet. 
  3. Fiberbredbånd fra NTE har synkron kapasitet. Det vil si at det tar like kort tid å laste ned en fil som å laste opp en fil. 
  4. Du har stabilt nett hele døgnet. 
  5. Med fiberbredbånd får du god nok kapasitet på nettet både i dag og i fremtiden. Det er nærmest ubegrenset kapasitet å ta av!

Sjekk om du kan få fiber fra NTE her!

Motta push-varsler fra NTE

Få varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til å motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert på mine kundedata. Se vår personvernerklæring.