​Internetthverdagen har forandret seg enormt i løpet av få år. Vi bruker internett til helt andre tjenester enn vi gjorde før, og behovet for internettkapasitet og -hastighet har skutt i været.
​Her er seks tegn på at det er på tide å oppgradere internetthastigheten din:

  1. Det bor mange internettbrukere i husstanden, og dere bruker gjerne internett samtidig.
  2. Det er flere enheter i husstanden som trenger internett for å fungere (pc-er, smarttelefoner, nettbrett, tv-er, og andre duppedingser med internettilkobling).
  3. Du opplever at det går tregt å laste ned innhold fra internett, eller det tar lang tid å laste opp vedlegg du skal sende fra deg.
  4. Det er vanskelig å gjennomføre videosamtale uten at det hakker, fryser eller kobler seg av.
  5. Det fungerer ikke å se serier og filmer via strømmetjenester som Netflix, Viaplay og HBO Nordic.
  6. Det bor folk i boligen som bruker å spille spill online – du har nok garantert fått høre det om de sliter med «lagging» (det hakker, fryser, går for tregt).


​Kort oppsummert kan man si at jo flere personer dere er som bruker internett samtidig, og jo flere enheter som er tilkoblet nettet på én gang, desto større er behovet for høye internetthastigheter.

Hvilke hastigheter kan du få via fiberbredbåndet til NTE?

Vi tilbyr hastigheter fra 100/100 Mbps til 1000/1000 Mbps*. Er du også tv-kunde hos oss får du ekstra gode priser på internett. Les mer om dette her.

For øyeblikket er standardpakken med 500/500 Mbps det mest populære valget.

*Disse hastighetene er utstyrsbetinget. Ulike forhold til deg og oss kan påvirke hastigheten som leveres, og den opplevde hastigheten kan ligge under oppgitt linjehastighet.

Sjekk om du kan få fiberbredbånd fra NTE!