1. Du irriterer deg over at tv-dekoderen din går full med opptak
  Med den nye løsningen er tv-dekoderen skybasert, og dermed kan du ta opp over 500 timer med full HD-kvalitet. Det er heller ingen begrensinger på hvor mange opptak du kan gjøre samtidig.
 2. Du glemmer å sette på opptak eller blir for sen til programmene du skal se
  Da er det nye programarkivet noe for deg nemlig! Da har du alltid tilgang på den siste ukas programarkiv, der du finner de aller fleste programmene som har gått på tv – uten å måtte sette de på opptak.
 3. Du tenker noen ganger at du skulle hatt tilgang på tv-en når du er ute på farten
  Med den skybaserte løsningen kan du se både opptak, filmer og serier i offline modus. Perfekt om du er ute og reiser, skal på hytta eller på utenlandsferie og vil ha med litt underholdning.
 4. Du har irritert deg over å måtte betale for en rekke kanaler du ikke ser på
  Nå kan du sette sammen kanalpakken din selv! Er du tv-kunde hos oss får du utdelt en rekke tv-poeng, som brukes til å plukke og mikse kanaler og strømmetjenester fra sortimentet vårt. Vipps så har du en egenplukket og unik kanalpakke for deg og din familie.
 5. Du bruker strømmetjenester like mye som tradisjonell tv
  Vi har nemlig smeltet tv- og internetttjenester sammen, og nå får du tilgang til apper som HBO Nordic, NRK TV og NRK Super i selve tv-portalen din. Bare ett klikk unna med fjernkontrollen :-)

Vil du bytte til den nye tv-løsningen? Klikk her!