Spar penger på din strømavtale!

Spesialpris til deg som jobber i Veidekke

Det skal lønne seg å være kunde hos NTE!

Alle ansatte i Veidekke får nå et spesialtilbud på strømavtale fra NTE, Veidekkes egen strømleverandør. 

Hvorfor betale mer enn du må for strømmen du bruker? Nå får du som jobber i Veidekke en strømavtale helt uten påslag og bindingstid. Du betaler det samme som vi kjøper inn strømmen for, og en fast lav pris på 39 kr per måned. 

Prisinformasjon:

  • Fast påslag på 39 kr per måned, uavhengig forbruk
  • Strøm til spotpris time for time (Grunnprisen per kWh bestemmes av spotprisen fra NordPool Day-Ahead og er avhengig av hvilket geografisk område som gjelder for målere)
  • Ingen ørepåslag på strømmen
  • Avtalen har ingen bindingstid og løper inntil den sies opp

Mer informasjon om Spotpris

Over tid er Spotpris en av våre billigste strømavtaler. Velger du spotpris betaler du mindre i perioder der strømprisen er lav og mer i perioden der strømprisen er høyere. Avtalen passer derfor best for deg som tåler at markedsprisen går litt opp og ned. Avtalen har ingen bindingstid og gjelder inntil den sies opp. 

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktivere eFaktura og AvtaleGiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken