Karriere i NTE Hvorfor skal du velge NTE?

Hvis hjertet ditt banker for bærekraft og du har lyst til å sette spor etter deg, håper vi du vil komme og jobbe med oss. Bli litt bedre kjent med oss!

De første 100 år

NTE har banet vei for utviklingen i Trøndelag i over 100 år. Først ga vi trønderne strøm, så hjalp vi til med å ta den i bruk og så startet vi utrullingen av lynraskt internett. Målet har hele tiden vært å skape et Trøndelag som er litt bedre i morgen enn i dag.

Fiskumfoss kraftstasjon NTE

Vi har bærekraft i ryggmargen

Skal du først satse, må du satse stort. Derfor har vi bestemt oss for at vi skal gjøre Trøndelag klimanøytralt og digitalt.

Det er framtidsløftet vårt, og det både forplikter og motiverer alle oss som jobber i NTE. Skal vi klare det, må vi alle løfte i flokk når vi jobber for det framtidige trønderske nullutslippssamfunnet med grønne arbeidsplasser.

Det innebærer også at vi skal feie for egen dør. Selv om bærekraft er en integrert del av alt vi jobber med, har vi også mye å gå på. På veien mot et samfunn med mer fornybar energi og smarte energitjenester må vi ta mange valg. Til syvende og sist handler ikke bærekraft om hvem som har de mest ambisiøse klimamålene, men hvem som tar grep og faktisk gjør noe.

Bærekraft er så mangt. Det handler om å ta vare på og utvikle alle ansatte, om å sørge for at vi har en ansvarlig leverandørkjede og om å ta vare til det biologiske mangfoldet i de områdene vi har aktivitet i. Det handler om hvordan vi driver NTE i dag, og hvordan vi utvikler konsernet. Vi vil at kundene skal velge oss ikke bare på grunn av kvaliteten og prisen på de tjenestene vi leverer, men også på grunn av arbeidet vi gjør med bærekraft. Hos oss er bærekraft et konkurransefortrinn, ikke en hemsko.

Les mer om NTE og bærekraft og vår visjon

Kvinnelige volleyball-spillere jubler på banen

Vi sponser Trøndelag

NTE er og har alltid vært eid av trønderne. Vi ble etablert av Nord-Trøndelag fylkeskommune i 1919, og i dag eies vi av 19 trønderske kommuner. Hva er da mer naturlig enn å gi noe tilbake?

Hvert år gir vi om lag 6 millioner kroner tilbake til samfunnet gjennom å støtte mangfoldet og bredden innenfor idrett, kultur og andre gode formål i Trøndelag. Vi er stolte av hver eneste fotballdrakt med NTE-logoen på ryggen, hvert eneste spel og teater vi får sponse og hver gapahuk og trimtrapp vi har vært med på å støtte.

Les mer om vår sponsing

Vi tar vare på deg

Spennende arbeidsoppgaver og gode kollegaer er selve grunnlaget for alle oss som jobber i NTE. Men siden ambisjonen vår er å være Midt-Norges mest attraktive arbeidsplass, har vi selvfølgelig en rekke andre fordeler i tillegg:

 • Konkurransedyktig lønn
 • Rause pensjons- og forsikringsordninger som blant annet gir deg rask og enkel tilgang til behandling for fysiske og psykiske helseproblem
 • Muligheten til å jobbe fra hjemmekontor
 • Muligheten for kompetanseheving
 • Spennende karrieremuligheter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Et aktivt bedriftsidrettslag og gode aktivitetstilbud
 • En god livsfasepolitikk
 • Jobbtelefon og firmabil
 • Ansatterabatter
 • Firmahytter i Åre og Abelvær

Vi har vært her i 100 år. Vi er her i morgen også. Vil du bli en NTE-er?

Eirik Kjesbu Engan
Per Ove Einangshaug
NTE-ENDELIG-SAMMEN
kaffeprat

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.