Nils Aspaas

Energibransjen er viktig for kloden

Nils Aspaas

Det er stadig Ăžkende behov for energi og flere områder blir nå elektrifisert. – Det er mye bedre at vi produserer ren strĂžm her enn at de fyrer opp mer kull i Tyskland. Jeg jobber med å digitalisere og automatisere NTE ved hjelp av ny IT-teknologi. Teknologi i seg selv kan bli et forretningsområde for oss i framtiden. Jeg håper vi i lĂžpet av to år har et selskap, som vi enten eier selv eller sammen med andre, som fokuserer på å ta ut gevinster på IT-teknologi. Vi trenger folk med gründerånd. Det skjer ting i NTE – både evnen og viljen til endring har Ăžkt de siste årene. Vi tĂžr å tenke nytt som selskap.

Nils Aspaas har jobbet i NTE tidligere, og kom nylig tilbake.

Sist jeg var i NTE var jeg prosjektleder og lĂžsningsarkitekt. Nå er jeg prosessdriver for digital transformasjon, en stilling som ikke fantes sist jeg var her. Det er en helt ny stilling.

– Hvis vi lykkes med den reisen vi har begitt oss inn på nå, vil den jobben jeg gjĂžr i NTE i dag vĂŠre integrert i alle virksomhetsområder og de vil gjĂžre den selv. Da har vi lyktes. Jeg har lyktes hvis min jobb ikke finnes i NTE om fem år. Jeg tror den blir borte, det er det jeg jobber for.

Flere av dine fremtidige kollegaer

NTE-montĂžr med hjelm smiler mot kamera

Knut Ivar Pedersen

EnergimontÞr Lever ut drÞmmen med luftig arbeid. Knut Ivar har jobbet i NTE i over 20 Är. Han sÄ pÄ energimontÞrene og ville bli som dem. NÄ er han det.

Les mer om Knut Ivar Pedersen
Siv SchĂžning

Siv SchĂžning

Salgssjef privatmarkedet Siv SchĂžning har akkurat startet som salgssjef for privatmarkedet. Hun har ansvar for salg av solenergi og smarthjem.

Les mer om Siv SchĂžning
Veronica Haugen

Veronica Haugen

LĂŠrling Manuelle kontrollrunder i kraftverket hver time er byttet ut med digitalt kontrollrom, men selve leveransen av fornybar energi vil aldri bli utdatert.

Les mer om Veronica Haugen
Lisa Mortensen

Lisa Mortensen

OveringeniĂžr Lisa ble mĂžtt med Ă„pne armer som trainee hos NTE og fikk etterhvert fast jobb som overingeniĂžr. NĂ„ er hun mentor for traineen som tok over for henne.

Les mer om Lisa Mortensen
Nysgjerrig pÄ mulighetene?

Nysgjerrig pÄ mulighetene?

Student Er du student og Ăžnsker praktisk erfaring hos TrĂžndelags ledende aktĂžr innen produksjon og salg av grĂžnn og fornybar energi?

Les mer om mulighetene i NTE

FÄ siste nytt fra NTE! Meld deg pÄ vÄrt nyhetsbrev