Siv SchĂžning

Siv SchĂžning har akkurat startet som salgssjef for privatmarkedet.

Siv SchĂžning

– Jeg fĂžler at NTE på få år har blitt en innovativ og framtidsrettet bedrift som satser på miljĂžvennlige produkter og tjenester. Jeg skal vĂŠre med å fronte dette så godt jeg kan og bidra til at forbrukeren og privatmarkedet får kjennskap til dette og kan lĂŠre seg mer om hva dette er. NTE har flere bein å stå på enn strĂžm og fiber. Solenergi er akkurat lansert, og nå kommer Smarthjem ut i markdet.

– Smarthjem gir kontroll over når strĂžm blir brukt. Smarthjem kan regulere lys og varme som vil kunne gi en positiv effekt på strĂžmregninga. Smarthjem er miljĂžvennlig, det er framtida og utviklinga går fort. Smarthjem er boligen som tenker selv. Det er selvlĂŠrende og har kunstig intelligens. Huset lĂŠrer etter hvert dine rutiner og vaner og gir deg en enklere hverdag.

NTE har jeg alltid visst av. NTE er stĂždig og stabilt. Selskapet har kanskje vĂŠrt litt traust og topptungt, men det har skjedd mye de siste årene. Vi har kortet ned veier.

– Jeg er glad NTE sĂžker etter flere unge. Vi vil ha folk som tenker digitalt, er innovative, lĂžsningsorienterte og utadvendte. Noen som tĂžr å tenke utenfor boksen og vil prĂžve ut nye ting. Vi trenger å bevege oss utenfor boksen for å bevege oss i riktig retning. Vi må utfordre komfortsonen. Jeg gir mitt bidrag. Jeg er uredd og jeg er god til å skape relasjoner. Jeg liker å bygge nettverk. Nå skal jeg bygge strĂžmnettverk, smiler Siv SchĂžning.

Flere av dine fremtidige kollegaer

Aravinth Nadesapuran

Aravinth Nadesapuran

Elektriker Nye elektrikerlÊrlinger med Aravinth som instruktÞr skal slippe Ä hÞre pÄ dansebandmusikk, slik han selv mÄtte.

Les mer om Aravinth Nadesapuran
Lisa Mortensen

Lisa Mortensen

OveringeniĂžr Lisa ble mĂžtt med Ă„pne armer som trainee hos NTE og fikk etterhvert fast jobb som overingeniĂžr. NĂ„ er hun mentor for traineen som tok over for henne.

Les mer om Lisa Mortensen
NTE-montĂžr med hjelm smiler mot kamera

Knut Ivar Pedersen

EnergimontÞr Lever ut drÞmmen med luftig arbeid. Knut Ivar har jobbet i NTE i over 20 Är. Han sÄ pÄ energimontÞrene og ville bli som dem. NÄ er han det.

Les mer om Knut Ivar Pedersen
Nils Aspaas

Nils Aspaas

Prosessdriver digital transformasjon Energibransjen er viktig for kloden. Fornybar energi er ikke noe som kommer til Ä gÄ av moten. Det blir bare viktigere og viktigere.

Les mer om Nils Aspaas

FÄ siste nytt fra NTE! Meld deg pÄ vÄrt nyhetsbrev